De onderstaande betaalmethoden via de betaal afhandelaars worden door Vosse Rare Plants ondersteund.

Voor onze klanten met een Nederlandse bankrekening, bieden wij de betaalmethode iDEAL via onze betaling afhandelaar Stripe.

Kies als betaalmethode voor iDEAL en selecteer uw bank. U wordt doorgeleid naar de website van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

iDEAL voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

U kunt via de betaalmethode Credit Card (Stripe) via onze betaling afhandelaar Stripe betalen met een credit card.
U kunt met de volgende credit cards betalen: VisaMastercard en American Express.

Voor onze klanten bieden wij de betaalmethode PayPal. Vanwege de hoge transactiekosten die PayPal berekend zijn wij echter genoodzaakt u een bijdrage in de kosten door te berekenen (3%) om de prijzen voor de producten zo laag mogelijk te houden. U wordt na het kiezen van deze betaalmethode doorverwezen naar de PayPal website waar de betaling plaatsvindt. Na de betaling keert u terug naar Vosse Rare Plants.

U heeft de keuze uit de volgende betaalmethoden:

  • Credit cards: VisaMastercardAmerican ExpressDiscoverJCBDiners club en afhankelijk van het land worden nog andere kaarten geaccepteerd.
    U heeft geen PayPal account nodig om deze betaalmethoden te kunnen gebruiken.
  • Wanneer u een PayPal account heeft die is gekoppeld aan uw bankrekening, kan de betaling ook op deze wijze plaatsvinden.

Kies als betaalmethode voor: Directe bankoverschrijving.

In de bestellingsbevestiging, die u per e-mail ontvangt na het plaatsen van de bestelling, staan de bankgegevens vermeld die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te maken.

De bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling is ontvangen.

Mocht u nog vragen hebben over onze betaalmethoden, neemt u dan contact op met onze Klantenservice. Vergeet u alstublieft niet uw naam te vermelden.