Op verschillende plekken op de site vind u ons telefoonnummer, echter wij raden u aan eerst de status van uw bestelling te bekijken in Uw Account of anders een e-mail te sturen. Op werkdagen streven wij ernaar binnen 24 uur te reageren op uw e-mail. Maar voordat u mailt willen wij u vragen het volgende te controleren:

1. Zijn er vijf werkdagen verstreken sinds uw aankoop?

Is dit niet het geval? Nog heel even geduld dan, uw bestelling is onderweg. Vijf werkdagen (de weekenden tellen dus niet mee) is geen bindende termijn, maar wel een goede indicatie. Meestal is de bestelling er sneller dan vijf dagen na aankoop. Lukt dat niet? Dan hebben wij u daarover een e-mail bericht gestuurd. In Uw Account treft u alle informatie aan om uw aankoop te volgen, 24 uur per dag en nog sneller dan een telefoontje naar ons.

2. Heeft u al in uw e-mail gekeken of onze verzendmelding binnen is?

Vanaf het moment van verzenden (bestelling krijgt de status: Voltooid), gaat een richttermijn van drie werkdagen in, maar meestal is het pakket er met één of twee werkdagen. Met de Track & Trace informatie uit de e-mail met “bestelling afgehandeld” en in Uw Account, onder de bestelling, is het traceren van uw bestelling makkelijker en sneller dan bellen!

3. Zijn er vijf werkdagen voorbij zonder verzendbevestiging of wat voor melding dan ook in uw account of e-mail?

Mochten er vijf werkdagen verstreken zijn en het blijft akelig stil (zelfs geen update over eventuele vertragingen in uw inbox en account) dan kan het zijn dat er iets niet goed is gegaan. Als u snel geholpen wilt worden, kunt u een e-mail met uw naam en ordernummer naar vosserareplants@gmail.com sturen. Ons service team heeft dan alle gegevens schriftelijk paraat en gaan we er direct achteraan.

Alle prijzen die bij Vosse Rare plants worden gecommuniceerd zijn inclusief de in Nederland geldende BTW tarieven.

Indien u een klacht heeft kunt u dat aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar vosserareplants@gmail.com. Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur reageren op uw e-mail en indien mogelijk direct een voorstel doen voor een correcte afhandeling.

Nee, helaas kunnen wij wegens de kwetsbaarheid van een levend product zoals een plant hier geen retour zendingen voor aanbieden/aannemen. Wij proberen altijd (voor zo ver mogelijk) er voor te zorgen dat u kwaliteitsproducten ontvangt, dit  doen wij o.a. door de planten zelf te kweken, zo kunnen wij er voor zorgen dat wij goed verzorgde sterke planten leveren, en door alles heel zorgvuldig in te pakken om zo veel mogelijk beschadegingen tijdens transport te voorkomen.

Is uw plant beschadigd of in een staat waar u niet tevreden mee bent aangekomen? neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via vosserareplants@gmail.com, om samen tot een oplossing te komen.

Ja, wij versturen het hele jaar door, echter is het wel belangrijk dat u tijdens het bestellen rekening houd met de buiten-temperatuur, aangezien sommige planten minder goed tegen kou of hitte kunnen, wij zijn niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door temperatuur tijdens het verzenden en/of bezorgen van het pakket (bijv. als de post dienst in uw land pakketjes voor de deur legt met als gevolg dat deze voor langere tijd in de vorst of in de zon staan).