Wij zijn een klein bedrijf en plantenliefhebbers gespecialiseerd in het kweken van niet-alledaagse, aparte en zeldzamere plantensoorten, en/of gewoon van alles wat wij leuk vinden om te kweken.

Onze planten vermeerderen doen wij d.m.v. zaaien, stekken of delen en deze worden opgepot in grondmengsels speciaal samengesteld voor wat elke betreffende soort vereist.

Ons assortiment wisselt met regelmaat omdat wij geen massa-kwekerij zijn met grote aantallen van slechts enkele soorten, maar daarentegen kleine aantallen van veel soorten kweken, en bovendien het vaak niet de makkelijkste soorten om te kweken zijn of bijvoorbeeld langzaam groeien.

Het gebeurt dus al snel dat een soort uitverkocht zal zijn en het even kan duren voordat er weer voldoende planten van gekweekt zijn om aan te bieden.

Daarnaast is er altijd wel weer genoeg aanbod van andere interessante soorten aanwezig.

Ziet u een soort op de site staan die is uitverkocht, dan is het mogelijk om u er voor in te schrijven zodat u een email ontvangt zodra de betreffende plant weer aangeboden kan worden!

Wij werken met kleine potmaten om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, echter worden sommige soorten in iets grotere maten gezet indien nodig, e.e.a. hangt samen met de maat van de plant en houdbaarheid in de pot.