Wij nemen zo veel mogelijk maatregelen om er voor te zorgen dat u uw producten in goede staat ontvangt. Is uw product toch beschadigd aangekomen? stuur ons dan een foto van de beschadiging(en) aan het product en/of verpakking om de schade te kunnen beordelen en in overleg naar de beste oplossing te zoeken.

Word de plant ziek, minder mooi, of gaat deze zelfs dood, dan is er een grote kans dat de plant niet onder de juiste omstandigheden staat (water, licht, temperatuur, etc). In zo’n geval kunt u het beste contact met ons opnemen, dan kunnen wij u met plezier adviseren in het verzorgen van uw plant.

Gaat de plant binnen korte tijd dood? neem contact met ons op en stuur foto’s van de plant zodat wij in overleg een oplossing kunnen zoeken. volledig garantie geven op onze producten is niet mogelijk aangezien de omstandigheden waar in de plant word gehouden en de verzorging van de plant niet te controleren valt.

Wij staan achter de kwaliteit van onze planten en die moeten dus wel voldoen aan de redelijke verwachtingen die je als klant mag hebben. Mocht er toch iets mis zijn, dan vernemen wij dit graag van u zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Niet goed geld terug garantie:

Voor overige producten (dus niet voor planten) bieden wij een 14 dagen geld terug garantie, in het geval dat u gebruik van wilt maken dient u hierover contact met ons op te nemen binnen 14 dagen na ontvangen van het product.