Vosse Rare Plants zorgt ervoor dat uw bestellingen professioneel worden verpakt, en veilig en snel worden aangeboden op het tijdens het bestelproces opgegeven Verzendadres.

Wij werken met de volgende verzendmethode voor Nederland en daarbuiten:

Wij verzenden op maandag en donderdag, uw bestelling zal op de eerstvolgende verzenddag verzonden worden indien de betaling voor 11:59am (GMT +2) de dag daarvoor door ons in ontvangst genomen is.

U kunt de status van uw bestellingen volgen door in te loggen op Uw account of via Volg bestelling met uw bestelnummer (vermeld in de bevestiging-e-mail) en e-mailadres.

Indien de bestelling via MyParcel is verstuurd, vindt aflevering plaats op het tijdens het bestelproces opgegeven Verzendadres of bij gebleken afwezigheid (en het pakketje past niet in de brievenbus) probeert MyParcel (PostNL) het bij de buren. In een dergelijk geval wordt hiervan een schriftelijke mededeling achtergelaten. Indien de levering niet kan worden afgeleverd wordt de geadresseerde schriftelijke geïnformeerd, met vermelding van: de eventuele mogelijkheden tot een tweede afleverpoging, de termijn en locatie van bewaring en de mogelijke tijdvakken waarbinnen de zending op de locatie van bewaring kan worden afgehaald.

Wij leveren alleen aan woon- en bedrijfsadressen. Geen postbussen of andere (openbare) afleverlocaties zijn toegestaan (of op eigen risico). Denk aan locaties waar niemand aanwezig is om persoonlijk en met uw expliciete toestemming pakketten in uw naam aan te mogen en kunnen nemen (voorbeelden: UPS of DHL drop-off locaties, etc.).

Pakketten die toch op deze wijze geadresseerd zijn, kunnen vaak niet worden afgeleverd en worden weer retour gezonden. Hier kunnen 1-4 weken overheen gaan (afhankelijk van het land in kwestie). U bent in dat geval verantwoordelijk voor het pakket totdat deze weer in goede orde is ontvangen en voor de verzendkosten die zijn berekend. Raakt het pakket zoek tijdens het terugsturen, dan bent u verantwoordelijk voor het volledig aankoopbedrag minus het gedrag dat wordt vergoed (pakketten naar het buitenland worden altijd verzekerd verstuurd). Wilt u de bestelling vervolgens ontvangen op een nieuw toegestaan adres, dan worden de volledige verzendkosten voor de herzending aan u doorberekend. Het pakket wordt verstuurd wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen en de verzendkosten zijn voldaan.