Nieuwe Veranderingen in de Sphagnum Verkoop

Zeer binnenkort zullen we een verandering doorvoeren in ons systeem voor de verkoop van Sphagnum. Voorheen boden we Sphagnum aan in porties van 10 plantbare kopjes. Vanaf nu zullen we Sphagnum aanbieden in vol begroeide bakjes van 10x8cm. We maken deze stap om verschillende redenen:

Klanten hebben aangegeven behoefte te hebben aan grotere hoeveelheden Sphagnum. Ondanks een lichte prijsstijging zijn de hoeveelheden minstens 6 keer groter. Hierdoor wordt het aanbod aanzienlijk voordeliger dan voorheen.

Sommige klanten met minder ervaring ondervinden soms moeilijkheden bij het succesvol laten groeien van de losse plantbare kopjes. Door volgroeide bakjes aan te bieden, willen we het beginnende liefhebbers gemakkelijker maken.

Bovendien hebben we onze kweekmethoden verder verfijnd en beschikken nu over meer ruimte. Dit heeft geresulteerd in grotere hoeveelheden Sphagnum, waar ook onze klanten van mee kunnen profiteren.

Elk type Sphagnum is onder de microscoop geïdentificeerd en geselecteerd als clone op basis van kleur, groei en herkomst.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie